Iedereen wil genieten van eten en drinken, en er vooral niet niet ziek van worden. Het maken van voedselveilige producten is daarom heel belangrijk. Het is zelfs verplicht vanuit de Warenwet.
In deze HACCP cursus leer je gevaren herkennen die maken dat eten ongeschikt wordt voor consumptie. Om die gevaren te voorkomen, leer je wat er bij voedselveiligheid komt kijken. Van de gevaren (zoals allergenen), tot de persoonlijke hygiëne en bedrijfshygiëne.
Met deze kennis draag jij bij aan de voedselveiligheidscultuur én aan veilige producten.
In het kort
Investering | Op aanvraag |
---|---|
Tijdsduur | 1 dag |
Lestijden | 9.00 – 17.00 uur |
Certificaat | Ja |
Resultaat
Na deze HACCP cursus weet je alles wat nodig is om veilig te werken met voedsel.
- Je weet wat voedselveiligheid is, en wat de mogelijke gevaren zijn.
- Je weet wat CCP’s zijn.
- Je kunt op een voedselveilige manier werken.
- Je bent je bewust van de gevaren.
- Je weet wat bedrijfshygiëne en persoonlijke hygiëne is.
- Je weet meer over allergenen.
- Je weet wat jouw rol en invloed is op voedselveiligheid en de veiligheidscultuur.
Voor wie
De cursus is bedoeld voor iedereen de levensmiddelenindustrie werkt. Werk je in de ambachtelijke sector zoals de supermarkt, slagerij of bakkerij? Ook dan is dit de cursus voor jou.
HACCP certificaat
Binnen twee weken na de cursus staat het digitale certificaat klaar in jouw lesportal.
Met dit certificaat laat je zien dat je voedselveilig kunt werken, en dat je weet wat een voedselveiligheidscultuur is.
Het certificaat is voor onbepaalde tijd geldig. Er wijzigen voortdurend inzichten en verplichtingen op het gebied van voedselveiligheid. Daarom is het slim om het certificaat regelmatig te vernieuwen. Zo houd je je kennis en kunde up-to-date!
Plaats & Data
0 cursussen beschikbaar
- Er zijn geen sessies beschikbaar.
Investering
- Lesmaterialen
- Uitgebreide en gezonde lunch
- Certificaat
Bekijk de veelgestelde vragen
- Wat gebeurt er na mijn aanmelding?
- Kan ik de cursus annuleren?
- Gaat de cursus door?
- Wanneer krijg ik het lesmateriaal?
- Wanneer krijg ik mijn certificaat of diploma?
Ga voor het antwoord op deze én andere vragen naar de veelgestelde vragen.
Incompany
Wil je deze HACCP cursus liever op jouw eigen locatie? Dat kan! Onze trainer komt bij jou langs. Jij zorgt voor de koffie, wij voor de rest.
De voordelen van een incompany training?
- De training wordt helemaal aangepast aan jullie leerdoelen, wensen en verwachtingen.
- Wat medewerkers leren is meteen toe te passen in jullie eigen organisatie.
- Het scheelt reiskosten en reistijd van je medewerkers.
- De training is op een moment dat jullie goed uitkomt.
Vanaf zes deelnemers kan een incompany training interessant zijn. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan:
Vraag vrijblijvend een offerte aan
"(verplicht)" geeft vereiste velden aan
Kan ik je helpen?
Heb je vragen over een incompany training? Neem dan contact op met Bertine. Zij helpt je graag! Ook als je alleen even wilt sparren over wat jullie precies nodig hebben.